ON JE NAJVEĆI SVIH VREMENA! Poznati trener UZDIGAO Novaka, a SPUSTIO Nadala i Federera!


Poznati teniski trener Patrik Muratoglu nedavno je izazvao pažnju teniske javnosti svojim komentarima o najvećim teniserima današnjice. Posebno je istakao Novaka Đokovića, naglašavajući zdravlje njegovog tela kao ključnu prednost u odnosu na Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Muratoglu je istakao da bi izabrao Đokovića pre njih dvojice jer smatra da može da igra duže zbog zdravijeg tela.

Njegovo telo je zdravije od tela ostale dvojice (Rafaela Nadala i Rodžera Federera, prim. aut.). Izabrao bih ga pre Federera i Nadala jer može da igra duže. Njegovo telo je zdravije od njihovih. Njegova motivacija da bude najveći je bila velika i ako pogledate na to koliko grend slemova je osvojio, mislio sam da će jednog dana postati najveći, što je i učinio.

Foto: Tanjug/AP

Patrik Muratoglu

Za kraj je imao jasnu poruku.

Ima toga što mislim da bi mogao da čini bolje, mada je to teško reći jer je on najveći svih vremena… Ponekad osećam da nije dovoljno agresivan u svojoj igri. On je verovatno momak koji pokriva teren na najbolji mogući način – zaključio je Muratoglu.

Iako je pohvalio Đokovića, Muratoglu je takođe izneo i kritički osvrt na njegovu igru. Istakao je da ponekad oseća da Novak nije dovoljno agresivan u svojoj igri, ali je istovremeno priznao da je on „najveći svih vremena“ i da pokriva teren na najbolji mogući način.

BONUS VIDEO:



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *