„Орлови“ за РТС: Многи нису веровали у нас, а сад идемо на злато


<!—->“Можда нису веровали у нас, али момци су показали како се бори од прве утакмице до ове. Честитао бих свима, целој екипи, стручном штабу и екипи на уласку у финале. Даћемо све од себе да и у том финалу покажемо „зубе“ који год противник да буде. Заслужили смо, борили смо се од првог тренутка“, закључио је Добрић.

Алекса Аврамовић казао је да је цео тим одгирао феноменалну утакмицу и да се боре за целу нацију.

„Ја радим свој посао, то сам рекао и раније. Као и претходну утакмицу имао сам снаге да гризем по целом терену. Хвала овима момцима што су ме пратили. У трећеој четвртини пар продора нисмо добро скупили. Осећао сам да нема притиска на овом турниру, сви смо играли добро и феноменално. Морам да издвојим, не поентерски, Давидовца, Добрћиа, Маринковића, душа су тима. Ми се овде боримо за нашу нацију, наше породице“, завршио је Аврамовић.

Најбољи играч на мечу Богдан Богдановић истакао је да би у финалу волео да игра против САД.

„Не знам шта да кажем, пун сам утисака. Много сам срећан и задовољан. Много смо радили и тренирали. Било је момената када нисмо веровали ни у тренинг, било га је и превише, али исплатио се и драго ми је да смо у финалу. Треба да се спремимо што боље. Дилон Брукс је изванредан играч и само ми је драго што смо изашли као победници. Волео бих Америку у финалу јер су нам дужници, изгубли смо пар пута од њих, а боље је кад играш са њима“, рекао је капитен српске репрезентације Богдан Богдановић.

Србија ће у финалу Мундобаскета у недељу играти против бољег из дуела између САД и Немачке. Тај меч почиње у 14.40, уз директан преност на Првом програму РТС-а.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *