OSTVARIĆEMO SAN KOJI ČEKAMO ČETVRT VEKA: Fudbaleri Srbije obećali plasman na EVRO 2024


Fudbaleri Srbije sele se danas iz Stare Pazove u Niš gde će im biti baza iz koje će u nedelju otići do Leskovca na megda Bugaskoj sa kojeg imaju priliku da odu na Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija u dobrom raspoloženju dočekuju meč, ali su i svesni da Bugari sa novim selektorom igraju rasterećeno i nemaju šta da izgube iako im ništa ni ne treba.

– Stalno smo pričali, nema lakih utakmica, nema lakih protivnika, svi igraju. Ali opet ponavljam, sve je na nama, svesni smo svega, dobro radimo, spremamo se i jedva čekamo nedelju da ostvarimo ono što naš fudbal čeka četvrt veka. Mislim da ova generacija zaslužuje plasman na Evropsko prvenstvo – rekao je iskusni Filip Mladenović.

Interesantno je da Bugari primaju golove u poslednjim trenucima meča, nekoliko puta tokom ovih kvalifikacija.

– I to su neverovatni golovi. Sada je bio autogol. Ne znam šta da kažem, neka bude tako i u nedelju, ali verujem da ćemo sve rešiti ranije, jer verujem u nas, verujem u stručni štab. Idemo ka tome da ostvarimo rezultat koji nacija čeka svih ovih godina. Nadam se da će biti sve kako želimo i mi i narod koji voli fudbal i navija za reprezentaciju – dodao je Mladenović, uz konstataciju da će stadion u Leskovcu biti pun, kako odraslima na zapadnoj tribini tako i decom na ostalim tribinama:Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *