OVO SU SVE POVREDE ALEKSANDRA MITROVIĆA KROZ KARIJERU: Srbija može da ODAHNE!

[ad_1]

Slutilo je na još jedno veče Aleksandra Mitrovića kada je postigao dva gola za pola sata igre protiv Al Šababa, ali je samo nekoliko minuta kasnije usledio neočekivani preokret. Kada se pojavio snimak centarfora Al Hilala kako biva izveden iz igre sa grimasom na licu, mnoge je zabrinulo koliki može biti stepen povrede srpskog golgetera i koliko će to uticati pre svega na reprezentaciju Srbije.

Leto, a sa njim i Evropsko prvenstvo stiže za svega dva i po meseca, te se ovdašnja javnost ozbiljno zabrinula kada su osvanule vesti da bi, u najgorem scenariju, Mitrović mogao da odsustvuje tri do četiri meseca.

– Ako oštećenje ne bude veliko, oporavak bi mogao da traje od jedne do tri nedelje. Međutim, ukoliko se ispostavi da je oštećenje drugog stepena i da postoji delimično oštećenje, lečenje bi moglo da traje mesec i po dana. Najgori scenario je odsustvo od tri do četiri meseca, ako bude postojala potreba za hirurškom intervencijom – preneo je portal „Al-Ain“, a ubrzo se oglasio i Dika Stojanović koji je rekao da će centarfor danas biti podvrgnut snimanju i da će se tada više znati.

Foto: Printscreen/Transfermarkt

Povrede Aleksandra Mitrovića kroz karijeru

Ipak, ako je verovati istoriji Mitrovih povreda, navijači u Srbiji mogu da odahnu. Naime, centarfor je ubedljivo najviše u karijeri zbog povrede odstustvovao 41 dan zbog problema sa leđima. Poređenja radi, još samo jednom mu se desilo da je morao više od 20 dana da provede van terena zbog povrede zgloba. Sve ostalo bil su sitne povrede koje možete videti u priloženoj slici iznad. Korona virus, zglob i mišić predstavljali su sitne probleme za njega, a nadamo se da će i ovog puta izaći kao pobednik pre Evropskog prvenstva.

BONUS VIDEO:[ad_2]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *