PANTER NAHVALIO ZVEZDU: Nisam iznenađen njihovim pobedama


Crvena zvezda večeras od 20 časova dočekuje španskog giganta Barselonu u Areni. Posle tri odigrana kola elitnog takmičenja, crveno-beli se nalaze na vrhu tabele, jedini su neporaženi tim, a nakon što su Katalonci u sredu uveče savladali Monako, srpski šampion je ostao jedini sa stoprocentnim učinkom. Tom podvigu protiv „kneževa“ u Blaugrani kumovao je svima nama dobro poznati Kevin Panter koji se „probudio“ i ubacio 21 poen. S toga, za očekivati je da večeras dođe „naoštren“ na meč protiv bivšeg kluba sa kojim nije u dobrim odnosima. Emocije će mu se probuditi zbog tri prelepe godine u Partizanu.

Da li mi je nedostajao Partizan? Nedostaju mi ti odnosi sa ljudima sa kojima sam to imao u Beogradu. Kako sa ljudima na terenu, tako i van njega. Meč sa Partizanom biće interesantan iz mnogo razloga. Videću neke stare prijatelje. To je najduži period da sam proveo u jednom gradu u svojoj karijeri. Zato je Beograd poseban, jer sam na drugim mestima bio samo jednu sezonu. U Partizanu sam proveo tri. I Beograd i Partizan će imati posebno mesto u mom srcu. Povratak u Beograd znači da ću videti neka draga lica sa kojima sam i dalje u kontaktu – rekao je Panter

Foto: Starsport

Panter u dresu Partizana

Osvrnuo se i na sjajne rezultate crveno-belih na početku sezone i rekao da nije iznenađen time.

– Ne mogu da kažem da sam iznenađen razultatima. To su dobri košarkaši koji znaju kako se igra košarka. Ali, još je rano. I pokušavam da ne gledam suviše duboko u sve to. Želim samo da igramo košarku i da vidimo kako će se sezona odvijati. Trebalo bi da prođe još utakmica pre nego što o tome nešto kažemo – dodao je Panter.

Bilo je priče i o igranju za srpsku reprezentaciju.

Morao bih da razmislim. Bile su neke glasine o tome prošle godine, ali nije to bilo ništa ozbiljno. Nisam dobio poziv, nije bilo ozbiljnih razgovora i samo sam to ostavio iza sebe – završio je Amerikanac za „Sport klub“.

BONUS VIDEO



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *