PARTIZAN I OFK BEOGRAD DEO BRATSKOG KUPA U RUSIJI: Crno-beli i Romantičari učetvuju zajedno sa CSKA i Dinamom!


Fudbalski klub Partizan prihvatio je poziv da bude deo velikog „Bratskog kupa“ koji se u julu 2024. godine održava u Moskvi. Organizatori turnira, fudbalski klubovi CSKA i Dinamo, godinama unazad gaje prijateljske odnose, stoga su ove godine odlučili da na turnir pozovu i svoju „fudbalsku braću“. CSKA je uputio poziv Partizanu, dok se Dinamo odlučio za OFK Beograd.

Turnir će funkcionisati na sledeći način: beogradski timovi igraju protiv moskovskih i skupljaju bodove za svoj grad. FK Partizan će igrati protiv ekipe Dinama, 3. jula 2024. godine, na VTB Areni, dok će protiv bratskog CSKA snage ukrstiti 7. jula, na istom mestu, čime će i zatvoriti turnir.

Pobedom će timovi doneti tri boda svom gradu, a u slučaju nerešenog rezultata, pristupiće se izvođenju penala nakon čega će pobednik osvojiti dva boda, a poraženi samo jedan.

Na promociji održanoj u ponedeljak, 13.05.2024. godine, u Moskvi, okupljenim novinarima obratio se Saša Zdjelar, nekadašnji fudbaler Partizana, kao i Direktor marketinga crno-belih Dragan Velenac.

Srećan sam što ću se ponovo susresti sa svoja dva bivša kluba – Partizanom i OFK Beogradom. Hvala vam što ste mi pružili tu priliku, da se ponovo sretnemo na fudbalskom terenu i ujedno se vidim sa svojim starim prijateljima! – rekao je Zdjelar.

U ime Partizana, želim da se zahvalim na pozivu. Ovo je divna prilika da se oprobamo na terenu protiv sjajnih moskovskih ekipa. Naravno, na terenu će se odvijati prava fudbalska borba, dok ćemo se van terena družitii tokom trajanja turnira. Šaljem pozdrave svima u Rusiji i Moskvi i sa velikim nestrpljenjem očekujemo dolazak na turnir! – jasan je Velenac.

Na kraju promocije, ogranizatori su poslali poruku svima u Srbiji:

Prijatelji iz Srbije, očekuje nas praznik fudbala! – naglasili su Rusi i dodali:

Želimo da ovim putem pozovemo veliki broj navijača da dođu u Moskvu i uživaju u bratskom turniru. Cilj je da jačamo prijateljske odnose sa našim bratskim Partizanom i da se, svi zajedno, što bolje pripremimo za novu sezonu! – istaknuto je na kraju obraćanja u Moskvi.

BONUS VIDEO

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *