PARTIZAN OTPISAN, PA MU VRATILI NADU: Ni stručnjaci ne znaju šta da očekuju večeras u Pioniru


Košarkaši Crvene zvezde dočekaće večeras (19.30) Partizan u drugom meču finalne serije AdmiralBet ABA lige sa prednošću od 1-0 koju su stekli trijumfom sa 85:82 u prvom meču. Zbog toga, kao i svega prikazanog u ligaškom delu, izabranici Janisa Sferopulosa su i dalje favoriti da slave pred svojim navijačima i da sa 2-0 u seriji odu ped grobare u Arenu.

Međutim, ni najveći sturčnjaci za prognoziranje konačnog ishoda nisu sasvim sigurni šta će se večeras desiti u Pioniru. Naime, bukmejkeri i te kako variraju u davanju kvota na kladionicama za pobedu Zvezde, odnosno Partizana. „Kec“ na crveno-bele je u utorak, posle pobede u ponedeljak, iznosio samo 1,40, dok je pred taj susret bio 1,50. S druge strane, pobeda Partizana nosila je kvotu čak 2,85, dok je pred prvi meč ona bila 2,50, odnosno tim Željka Obradovića je imao veće šanse za trijumf nego što su mu se juče davale.

Ipak, danas je usledio novi preokret, doduše ne potpuni. Na pobedu Zvezde kvota se vratila na 1,55,kao i pred prvi meč, dok je na Partizan 2,55. To znači da je odnos prognoza kao i pred prvo odmaravanje snaga. Dakle, Zvezdi se daju mnogo veće šanse da dođe do 2-0 u seriji, nego Partizanu da napravi zlata vredan brejk.

S druge strane, večiti rivali su na parketu pokazali da ove brojke ne moraju da znače ništa. Tolika razlika u kvotama, kao i pred prvi meč, najavljuje ubedljivu pobedu Zvezde, a bili smo svedoći da je na kraju odlučivala penal završnica, odnosno, vrla lako se moglo desiti i da crno-beli napuste halu nasmejanih lica.

BONUS VIDEOОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *