PARTIZAN UDARIO PO ABA I UPOZORAVA PRE FINALA! NE ZNAJU ŠTA JE LEVO, A ŠTA DESNO! Ugrozite nam ekipu i NAPUŠTAMO parket!


Košarkaški klub Partizan se na nešto manje od 24 časa pre početka finalne serije AdmiralBet ABA lige protiv Crvene zvezde oglasio oštrim saopštenjem na sajtu.

Uoči meča, za ponedeljak, 13.05. je zakazan još jedan bezbednosni sastanak za 11 časova u sedištu MUP-a. Od tog sastanka, KK Partizan očekuje sve precizne informacije u vezi bezbednosnih protokola pre utakmice, za vreme utakmice i posle utakmice, kao i garancije sigurnosti za sve aktere meča i članove delegacije Kluba. Naravno, očekuje se i striktna primena navedenih protokola tokom čitave finalne serije, bez obzira na to koji Klub je domaćin utakmice. KK Partizan je odlučan u stavu da će svako fizičko ugrožavanje ekipe dovesti do napuštanja parketa dok se ne stvore uslovi za nastavak utakmice – piše na sajtu Partizana.

Foto: Starsport

Partizan – Budućnost

Crno-beli su takođe izrazili nezadovoljstvo povodom sudijske ekspertize nakon meča gde je komisija potvrdila da je Jogi Ferel nepravedno isključen sa meča.

KK Partizan ovim putem ističe nezadovoljstvo zbog objavljene ekspertize na sajtu AdmiralBet ABA lige. Neprepoznavanje šta je levo, a šta desno i očigledno slabo poznavanje pravila košarke, ne idu u prilog kreiranju normalne atmosfere tokom plej-ofa regionalnog šampionata. Takođe, neverovatno je da predmet ekspertize, primera radi, nije bio dosuđen faul protiv KK Partizan (igrač br. 35 Pi-Džej Doužer) pri šutu protivnika za tri poena, a u situaciji gde se igrač Partizana nije nalazio ni blizu protivnika – piše još u saopštenju.

Takođe, trener Partizana Željko Obradović je govorio pred prvi meč finala.

Celu godinu igramo da bi došli do ovog cilja, do velikog finala. Nadam se da ćemo biti spremni i da ćemo probati da damo sve od sebe. To je uvek najvažnije, istakao je Obradović.

BONUS VIDEO:Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *