PIKSI MENJA PRAVILA EVROPSKOG PRVENSTVA: Selektor Srbije zatražio uslugu, UEFA aminuje!


Novina na Evropskom prvenstvu u fudbalu: Možda 26 umesto 23 igrača po timu

Do početka Evropskog prvenstva u fudbalu ostalo je manje od tri meseca, a selektori bi mogli da imaju više igrača na spisku nego ranije. Prema informacijama nemačke agencije DPA, UEFA razmatra mogućnost da umesto dosadašnjih 23 igrača, selektori sada mogu da imaju 26 fudbalera na spisku za prvenstvo Starog kontinenta. O ovoj ideji odavno je pričao i selektor Srbije, Dragan Stojković, koji se obratio UEFA sa pismenim predlogom.

Stojković je istakao:

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Dobili smo nekoliko poruka od selektora reprezentacija koje se tiču broja članova ekipa na Šampionatu Evrope. Radna grupa UEFA i predstavnici reprezentacija učesnica razmotriće 8. aprila predloge selektora, a mi ćemo da proučimo sva moguća rešenja i ideje, rekao je selektor Srbije.

Reakcija selektora Srbije na moguću promenu

Selektor Srbije, Dragan Stojković, aktivno se zalagao za povećanje broja igrača na spisku, ističući važnost ove promene. Njegova inicijativa rezultirala je razmatranjem predloga od strane UEFA-e i izazvala podršku drugih selektora reprezentacija.

Grupa C: Izazovi pred reprezentacijom Srbije

Reprezentacija Srbije će se takmičiti u grupi C, gde će se suočiti sa jakim rivalima poput Engleske, Danske i Slovenije. Ova grupa obećava uzbudljive mečeve i izazove za selekciju Srbije, koja će imati priliku da pokaže svoje kvalitete i borbeni duh na evropskoj sceni.

BONUS VIDEO:Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *