PIKSI SE OBRAĆA PRED MEČ ODLUKE: Poslednji raport selektora Srbije uoči duela sa Švajcarskom


Fudbaleri Srbije dočekaće Švajcarsku u subotu 12. oktobra u trećem kolu Lige nacija u A4 grupi, a meč u Leskovcu. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija imaju imperativ pobede budući da posle dva odigrana kola imaju samo bod iz remija sa Španijom bez golova u Beogradu (0:0), dok je Danska savladala „orlove“ u Kopenhagenu sa 2:0. Duel sa „sajdžijama“ je direktna borba da se ne padne na četvrto mesto u A4 grupi koje bi vodilo u Be diviziju.

Zato je važno da Srbija slavi, a stadion Dubočica biće dobro mesto jer se sa njega izborio plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj posle remija sa Bugarskom (2:2). Pritom će stadion u Leskovcu biti rasprodat pa se očekuje dobra atmosfera.

Foto: Starsport

Spremni za podvig: Fudbaleri Srbije

Naš nacionalni tim čeka veliki zadatak i sigurno će u ove duele ući sa velikom motivacijom. Očekuju nas spektakularne utakmice, a domaća publika na jugu zemlje imaće priliku da ponovo gleda reprezentaciju. Upravo zbog očekivanog punog stadiona Fudbalski savez Srbije je izdao važan apel navijačima. U njemu im je dao konkretne smernice:

– Ulazak samo sa nacionalnim obeležjima države i saveza

– Obavezno poneti identifikacioni dokument, ulaznice su personalizovane

– Sa ulaznicom ulazi samo osoba na čije ime glasi karta

– Molimo za dolazak na vreme radi kontrole ulaska

– Poštovanje numeracije sedenja

– Snažne policijske mere obezbeđenja oba hotela gde će boraviti ekipe kao i stadiona boravka ekipa kao i stadiona

– FSS je pod posebnom monitoringom UEFA, prema tome apel da svi akteri događaja zajedno učestvuju u sprečavaju bilo kakvog narušavanja reda i mira, posebno ubacivanja predmeta u zonu terena, kao i nedozovljenog skandiranja

– Molimo takođe da se radi jednostavnijeg i efikasnijeg ulaska na stadion postupa u skladu sa zvaničnim obaveštenjima i uputstvima redarske službe i volontera.

 

 

 

 

BONUS VIDEO



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *