Португалски тренер Жозе Мурињо жели да се врати у Манчестер јунајтед


Мурињо (61) је тренутно без ангажмана, пошто је пре неколико недеља добио отказ у Роми, а настављају се нагађања где ће наставити каријеру.

Енглески медији су већ најављивали да је више клубова заинтересовано за његов долазак, а он је наводно био заинтересован за одлазак у Наполи. Сада се појавила и варијанта у којој би се Мурињо вратио у свој некадашњи клуб.

Португалски тренер је већ водио Манчестер јунајтед од маја 2016. до децембра 2018. године и освојио Лигу Европе, енглески Лига куп и Комјунити шилд. Али је на крају због лоших резултата добио отказ у децембру 2018. године.

Дејли мејл преноси да португалски тренер лобира да преузме Манчестер јунајтед, који тренутно води Ерик Тен Хаг.

„Мурињо осећа да има ‘незавршен посао’ пошто је у децембру 2018, након серије лоших резултата напустио клуб из Манчестера. За њега је то мисија да поново преузме Јунајтед, ако се наравно укаже прилика“, навео је за Дејли мејл извор близак португалском тренеру.

Британски медији подсећају да се Манчестер јунајтед налази тек на деветом месту на табели Премијер лиге, али наводе да Тен Хаг за сада има подршку челника клуба.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *