POTEZ VREDAN SVAKE HVALE! Čovek DONIRAO sav novac od SVADBE i KRŠTENJA „FONDACIJI DELIJE“!

[ad_1]

Iz nedelje u nedelju imamo prilike da vidimo najrazličitije humanitarne gestove koji nam vraćaju veru u ljude i pomoć drugom u nevolji. 

Sada nam jedan takav primer stiže od privrženog i zaljubljenog zvezdaša. Naime, ovaj velikodušni navijač je umesto kutije u koju bi išao novac od poklona za venčanje i krštenje deteta, stavio kutiju „Fondacije Delije„. Ovim potezom, donirao sav poklonjen novac u humanitarne svrhe, a sredstva će dalje rasporediti organizacija. 

 

 

Svi prihodi biće upućeni Srbima u nevolji na Kosovu i Metohiji. 

Opis sa „instagram“ stranice udruženja prenosimo u celini. 

– Bio sam ti na rođenju , bio sam ti na krštenju… Delimo sa vama lep gest našeg drugara, koji je na venčanju i ujedno krštenju deteta, umesto kićenja stavio našu kutiju za prilog i time donirao 88.400 dinara i 205 evra „Fondaciji Delije“! Ovu priču dodatno čini zanimljviom činjenica da je kutija za prilog bila postavljena i na rođenju deteta! Nek je sa srećom, nema predaje – stoji ispisano na društvenoj mreži „Fondacije Delije“

Potez vredan svake hvale, i nešto što se zaista ne viđa svaki dan, a što će mnogo značiti organizaciji kojoj su sredstva potrebna kako bi nastavila svoje humanitarno funkcionisanje i ispomoć unesrećenim Srbima na Kosovu i Metohiji. 

Podsećamo da su danas Delije pozvale svoje saborce da u što većem broju ulepšaju fudbalski dan na meču sa IMT.

– Svi zvezdaši koji nisu obezbedili karte za duel protiv popularnih “Traktorista” onlajn putem, to mogu učiniti u utorak od 10 do 18 časova, kao i na dan odigravanja meča od 12 sati pa do početka utakmice – stoji u saopštenju.

BONUS VIDEO[ad_2]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *