PREDSEDNIK SVE STIŽE: Aleksandar Vučić na trenerskoj praksi u KK Mega!


Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, iznenadio je 2020. godine javnost kada je objavio da je ponovo postao student, pošto je ovoga puta upisao Visoku sportsku i zdravstvenu školu, sa namerom da postane košarkaški trener za mlađe kategorije. 

Godinu dana nakon upisa, Vučić je ponosno saopštio da je uspešno završio prvu godinu studija s izuzetnim ocenama, osim jedne devetke. Jednom prilikom je, gostujući na televiziji K1 šaljivo dodao da je devetka bila rezultat nedolaska na vežbe. Nakon toga, nije se često oglašavao o svom napretku na studijama, ostavljajući javnost u neizvesnosti da li ga i dalje ovaj poziv privlači.

Međutim, sada se čini da predsednik nije zapostavio svoje studentske obaveze. Prema nezvaničnim informacijama Meridian sporta, pored svojih državničkih obaveza, Aleksandar Vučić uspeva da nađe vreme i da prisustvuje praktičnoj nastavi. Konkretno, učestvuje u treninzima mlađih selekcija kluba Mega.

Iako se može činiti neobičnim da predsednik zemlje obavlja studentske obaveze na ovakav način, treba se podsetiti njegovih ranijih izjava. Vučić je u više navrata izrazio svoju želju da se posveti trenerskoj profesiji nakon završetka svoje političke karijere. Za tu svrhu je potrebna odgovarajuća licenca, a diploma Visoke sportske i zdravstvene škole predstavlja važan korak ka ostvarenju tog cilja.

Ostaje da se vidi samo da li će se jednog dana predsednik Aleksandar Vučić stvarno okušati na trenerskoj klupi neke ekipe.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *