PREGAZILI RADNIČKI PA DOŠLI U ARENU: Fudbaleri Zvezde pružaju podršku košarkašima, a tu je i bivši igrač crveno-belih! (FOTO)


Košarkaši Crvene zvezde trenutno igraju meč četvrtog kola Evrolige protiv Barselone u Beogradskoj areni. Tribine su ispunjene do poslednjeg mesta, igla nema gde da padne, a navijači crveno-belih su ponovo bili na visini zadatka, a to nije ostalo neprimećeno od strane najelitnijeg kontinentalnog takmičenja.

U Areni su prisutni i fudbaleri Zvezde koji su danas pregazili Radnički iz Niša sa čak 5:1. Pored trenera Vladana Milojevića, pored terena su primećeni igrači Uroš Spajić, Milan Rodić, Vanja Drkušić i drugi, a njihova pojava je izazvala oduševljenje među „delijama“, koje su ih pozdravile gromoglasnim aplauzom i ovacijama. Ovakav gest jedinstva i podrške među različitim sportskim granama nije čest, te je izazvao posebnu pažnju javnosti.

Pored fudbalera, među navijačima se našao i bivši srpski reprezentativac Duško Tošić, koji je došao u društvu svoje mlađe ćerke Nike. Njihova prisutnost dodatno je oplemenila atmosferu u Areni i pokazala podršku Crvenoj zvezdi na još jednom sportskom događaju.

Foto: Starsport

Duško Tošić sa čerkom Nikom.

„Delije“ imaju priliku da uživaju u duelu njihovih ljubimaca protiv ekipe Barselone u Areni. Ogromno interesovanje za ovaj meč najavljuje veliku podršku sa tribina, a već nekoliko sati pre početka utakmice formirali su se redovi ispred hale. Zvanični spiker je objavio da će meču prisustvovati impresivnih 20.232 navijača, što dodatno naglašava uzbuđenje koje vlada uoči ovog susreta.

Podsetimo, u prva tri ovosezonska meča puleni trenera Janisa Sferopulosa su savladali u francuskoj prestonici ekipu Pariza rezultatom 80:77. Grotlo Beogradske arene je „progutalo“ Baskoniju (78:71), dok su najbolju partiju od početka nove takmičarske godine crveno-beli prikazali u Istanbulu gde je savladan Fenerbahče rezultatom 76:57.

BONUS VIDEO



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *