RADE BOGDANOVIĆ UDARIO PO SRPSKIM TRENERIMA: „Da li ste videli VLADANA MILOJEVIĆA pored STARLETE“?!


Fudbalski stručnjak Rade Bogdanović poznat je po svojim oštrim mišljenja i još težim izjavama o zbivanjima u domaćem sportu. Ovaj put, komentarisao je struku u Srbiji, i konkretno pokušao da u svom maniru razjasni koji su to problemi sa ovdašnjim trenerima.

Prvo je krenuo da govori o ovoj neslavnoj pojavi u našoj zemlji.

– Mi imamo problem struke u Srbiji! Zašto? Pa kad ih pogledate, shvatiš da više drže mikrofon u ruci nego što treniraju. Ali su uvek tu. Zašto su tu? Nema onih koji možda i zaslužuju da budu tu, ali su nenametljivi – počeo je Bogdanović i dodao o treneru Crvene zvezde Vladanu Milojeviću:

Foto: printscreen/RTS

Rade Bogdanović

– Ovo je jedan odličan derbi bio. Treneri su izabrali taktike kako im igrački kadar igra. Zvezda ima za trenera momka koji je pametan i inteligentan. Igrom slučaja sam ga upoznao 1990. u vojsci i družio sam se sa njim u Beogradu. Izuzetno fin, iz fudbalske porodice, brat mu je bio preozbiljan igrač. Vladan je posvećen poslu. Jeste li ga gde videli sa mikrofonom u ruci, u kafani i pored neke starlete? Pa niste. Zato je tu. Zašto je Zvezda prsla poslednje tri godine kad je on otišao? Mislim prsla u igračkom smislu, potrošeni milioni bez ikakvih rezultata. Za mene nije nikakav rezultat kad si prvak Srbije zato što si najveći klub. Sad su drugi vetrov kad su Milojevića vratili. Zato što je ozbiljan i posvećen poslu. To je trener. Mora da bude primer – poručio je Bogdanović.

BONUS VIDEOОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *