RADNIČKI EKSPRESNO PREDSTAVIO NOVOG TRENERA: Đorđević u Nišu!


Foto: Starsport

Slavoljub Đorđević zvanično je promovisan u novog šefa struke Radničkog iz Niša.

Velika zahvalnost Upravnom odboru što su mi dali šansu da vodim Radnički. Ja sam ovde igrao, imam mnogo prijatelja i smatram da je Radnički među četiri kluba u Srbiji. Davno je bio jedan od najgledanijih u ligi. Situacija je takva kakva je, raspored takođe, ne treba da kukamo. Ono što ja mogu da obećam u ime mog stručnog štaba je da ćemo dati sve od sebe da stabilizujemo Radnički. Treba mnogo rada, nadam se da će publika vratiti da podrži ove momke i da svi zajedno uspemo u tome – počeo je svoje izlaganje Đorđević pa nastavio.

Poznajem ekipu maksimalno koliko se to može sa strane, kao gledalac ili trener koji ih je skautirao i spremao svoj tim protiv njih. Ono što sam primetio, treba da se poradi na disciplini. Ako ima nekih unutrašnjih problema, da nađemo način da ih rešimo. Ali, ne znam ništa dublje od ovoga. Jedno je kada gledate utakmice, drugo je kada ste unutra. Pokušaćemo da podignemo disciplinu, da smanjimo indivudualne greške. Mogao bih da kažem još neke stvari u vezi igre, ali njih ostavljam za svlačionicu. Verujem da ova ekipa ima kvalitet. Prošle godine većina ovih igrača igrala je Evropu, a onda umalo ispala iz lige. To je meni nezamislivo.

Foto: Starsport

Slavoljub Đorđević

 

Ja sam uvek, kao trener protivničkih timova, potencirao da je u Nišu teško da se igra. Moramo da vratimo taj kult, ko god bude dolazio ovde da zna da, ako hoće da uzme bod, a kamo li tri, mora mnogo krvi i znoja da prolije. To ću da pokušam da unesem u ovu ekipu. To je ono što joj fali, da Niš bude vruće gostovanje – završio je Đorđević.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *