RADONJIĆ PRAVI KOLONIJU ŽOCOVIH IGRAČA! Još jedan košarkaš Partizana otišao kod bivšeg trenera Zvezde


Partizan je rešio da renovira ceo tim i poručio gotovo svim igračima da su slobodni u izboru nove sredine, a dvojica su izabrala istu – Baščešehir.

Naime, posle Džejlena Smita u Turskoj će karijeru nastaviti i Mateuš Ponitka.

Klub koji sa klupe predvodi Dejan Radonjić tako je doveo dvojicu Žocovih igrača iz prošle sezone. Oni će se spustiti rang niže, s obzirom na to da turski klub ove godine igra u Evrokupu, ali im je možda i upravo to potrebno, budući da se nisu proslavili prošle sezone u najvišem rangu.

Ponitka je u Partizan došao na velika vrata nakon sjajnih partija na Svetskom prvenstvu u dresu nacionalnog tima, ali je boravak u Beogradu prošao u najmanju ruku neuspešno, o čemu je i govorio Poljak ranije danas za „Mozzart sport“.

On je još u predsezoni doživeo povredu ramena, a kada se vratio pokušavao je da pronađe sebe na terenu, međutim, nije mu išlo baš najbolje, pa je, uostalom kao i sa svim ostalim igračima, usledio raskid ugovora.

– Ne bih sada da pravim neki alibi ili pronalazim izgovor, ali ta povreda ramena pred sam početak sezone me je baš izbacila iz ritma. Došla je u najgorem mogućem trenutku. Baš pred početak sezone kada smo se svi borili za uloge u timu, kada smo se uklapali. Na prijateljskoj utakmici na otvorenom sam doživeo taj neugodan pad na rame posle čega sam imao velikih problema. Da ne ulazim sada u detalje, ali osećao sam bol dugo, tek negde u martu sam mogao normalno da koristim rame a da ne osećam bol. Tada je već sezona uveliko odmakla i zaista je teško bilo nametnuti se u tim okolnostima – rekao je Ponitka koji je takođe dodao i da je uzbuđen zbog novog početka.

BONUS VIDEO



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *