Реакције на Јокићев рекорд каријере – Дурент: Он је једноставно нестваран


Финикс је упркос историјској утакмици Николе Јокића одбранио и други меч на домаћем терену, па је резултат у серији која се враћа у Денвер 2:2.

<!—->“Он је нестваран. Осећао сам се да је сваки шут који је узео био лак, само је играо у ритму у ком не може да му се парира. Играјте фластер над њим и стално ће поентирати, мрзим кад то ради“, рекао је Дурент на конференцији после меча и додао да његови шутеви изгледају несвакидашње.

<!—->“Он тако несвакидашње шутира, имате осећај када шутира да ће промашити, али заправо погађа без коске. Он је невероватан, носио је Денвер читаво вече, а и тај његов пик-енд-рол са Маријем је јако тешко зауставити“ закључио је крилни кошаркаш Финикса.

Кошаркаш Атланта хокса Треј Јанг на Твитеру је био кратак и јасан.

<!—->“Тамо су били момци који су стварно играли кошарку“, написао је на Твитеру, алудирајући на рекорд каријере Николе Јокића, али и одличне партије Дурента и Букера који су убацили по 36 поена.

Некадашња звезда лиге и један од најзанимљивијих кошаркаша за гледање Меџик Џонсон такође је на Твитеру похвалио партију Николе Јокића.

<!—->“Суперзвезда Денвера Никола Јокић има нестварну партију иза себе, упркос поразу убацио је 53 поена уз више од 10 асистенција. Шта да кажем више, Никола је један лош, лош момак“ у позитивном смислу написао је Џонсон.

Шекил О’Нил је после меча изјавио да је Јокић најбољи центар на свету.

<!—->“Командант високих играча. Никола Јокић је најбољи центар ове игре. Ето, чули сте то од мене“, изјавио је О’Нил у студију након меча.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *