Ренато Вугринец нови спортски директор РК Партизан


Највећи успех у каријери Вугринец је направио у Цељу, са којим је 2004. године освојио Лигу шампиона. Исте године са репрезентацијом Словеније дошао је до сребра на Европском првенству, а у богатој каријери наступао је и за бундеслигаше Магдебург и Хамбург, шпански Сан Антонио, словеначки Марибор, скопски Металург, као и за клубове у Катару и Израелу.

Нови спортски директор црно-белих истакао је да му је драго што је постао део породице каква је рукометни клуб Партизан.

„Живим у Београду већ две године и сви у породици смо Гробари. У клуб су дошли људи са великим амбицијама и после једног састанка сам прихватио да преузмем улогу спортског директора. Партизан са својом историјом и традицијом заслужује да буде на путу ка освајању титула, а верујем да и сви прави љубитељи рукомета у Србији желе да један српски клуб поново заигра у Лиги шампиона“, навео је Вугринец.

Спортски директор Партизана је рекао да је важно да се играчи осећају битнима.

„На нама из Управног одбора и менаџмента је да играчима обезбедимо што боље услове и са плановима које имамо, верујемо у позитивне резултате. Ја сам у својој каријери освојио Лигу шампиона и знам колико је важно да се у екипи створи хемија, да се сви играчи осећају битнима, да функционишемо као породица и само тако ћемо остварити све циљеве“, закључио је Вугринец.

Нови спортски директор клуба је бодрио црно-беле против Бершема, а по доласку на Бањицу изразио је задовољство што ће радити у клубу са великом традицијом и шампионским амбицијама.

Партизан је савладао луксембуршки Бершем резултатом 35:24 у првом мечу друге рунде ЕХФ купа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *