REPREZENTATIVCI SRBIJE ISPOZIRALI U NOVIM DRESOVIMA ZA EURO! Kako vam se čini? (FOTO)

[ad_1]

Fudbalska reprezentacija Srbije će na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj imati priliku da zablista u novim dresovima koje je dizajnirala nemačka kompanija „Puma“. Ovi dresovi su nedavno zvanično predstavljeni, a reakcije javnosti su veoma podeljene, posebno kada je reč o rezervnoj garnituri koja sadrži zanimljive detalje inspirisane Đavoljom varoši.

Na „X“ profilu našeg nacionalnog tima osvanule su i zvanično fotografije štoperskog para Srbije – Strahinje Pavlovića i Nikole Milenkovića u novim garniturama.

 

 

Kako vam se čine?

Podsetimo, tri bitne razlike u dizajnu su plava linija na rubovima rukava, koja je nekada bila zlatna; „V“ izraz kragne koji je sada okrugao; na kraju, dve bele štrafte na bokovima. Grb je ostao isti. 

Nakon što je kompanija Puma objavila snimak na kome su prikazani dresovi nekoliko reprezentacija, uključujući i Srbiju, reakcije su počele da pristižu. Iako su dresovi veoma slični dresovima drugih timova, kao što su Austrija, Češka i Švajcarska, mnogi su izrazili različite stavove o dizajnu. Posebno je interesantna reakcija na rezervnu garnituru koja je privukla pažnju javnosti zbog originalnog korišćenja motiva inspirisanog Đavoljom varoši.

Podsetimo, Srbija će u Nemačkoj u junu igrati u Grupi C sa Engleskom, Danskom i Slovenijom, te će protiv njih imati priliku da zablista u novim dresovima.

BONUS VIDEO:[ad_2]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *