RUBLJOV ŠOKIRAO: Bolestan sam, moram u bolnicu! Prvi put u životu mi je OVAKO LOŠE!


Ruski teniser Andrej Rubljov ima ozbiljne zdravstvene probleme. Po sopstvenom priznanju, nikada u životu se nije osećao tako loše i moraće da potraži medicinsku pomoć.

On se na zdravlje požalio nakon osvojene titule mastersa u Madridu kada je u finalu savladao Feliksa Ože Alijasima sa 2:1 (4:6, 7:5, 7:5) i osvojio 16. trofej u karijeri. Naime, Rubljov već duže ima neku vrstu virusne infekcije.

– Bolestan sam i mislim da ću u ponedeljak u bolnicu, na potpunu proveru da bih znao šta se tačno dešava sa mnom. Bolestan sam već osam ili devet dana. To nije normalno i uopšte mi nije bolje, što je čudno jer obično budem bolestan dva ili tri dana uz malu temperaturu, ali ništa posebno. Ovo je prvi put u životu da se osećam tako loše – istakao je Andrej.

U finalu Madrida se žalio na bol u palcu na nozi.

– Morali su da mi ubace uložak u predelu palca jer je nekako došlo do zapaljenja i on je počeo da otiče, što je pritislo kost. Zbog toga je bilo nezgodno obuti se. Osećaj je sličan onom kao kada ga polomite, tako da su morali da stave uložak kako bih mogao da igram bez da razmišljam o tome – priznao je Rus.

Cilj mu je oporavak za turnir u Rimu.

– Normalno je da imate uspone i padove, ali moj fokus će biti sada na tome da nastavim da napredujem. Mislim da sam pokazao visok nivo tenisa od prvog do poslednjeg meča ovde u Madridu, tako da sam bio u stanju da osvojim titulu. Sada je najvažnije da se oporavkim i budem spreman za Rim – zaključio je Rubljov.

BONUS VIDEOОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *