Сабаленка након смрти Константина Колтсова: Срце ми је сломљено иако више нисмо били заједно

[ad_1]

Арина Сабаленка је истакла да је смрт Константина Колтсова незамислива трагедија и да јој је срце сломљено иако, како каже, више нису били у емотивној вези.

„Константинова смрт је незамислива трагедија, иако више нисмо били заједно, срце ми је сломљено. Молим вас поштујте моју приватност и приватност његове породице током ових тешких тренутака“, написала је Сабаленка на друштвеним мрежама.

Колтсов је у уторак пронађен мртав, а узрок његове смрти још увек није познат, мада поједини медији наводе да је реч о самоубиству.

Колтсов (42) је био члан репрезентације Белорусије на Зимским олимпијским играма 2002. и 2010. године. Осим у домовини и суседној Русији, три године је играо за Питсбург у америчкој НХЛ лиги – најквалитетнијој на свету.

Костлов и Сабаленка су неколико година били у емотивној вези. Први пут су виђени заједно у јуну 2021, а друга играчица света често је на друштвеним мрежама објављивала њихове заједничке фотографије.

Белорускиња је у јануару освојила другу узастопну титулу на Аустралијан опену. Прошле недеље је играла на мастерсу у Индијан Велсу, а учествоваће и на турниру у Мајамију.

[ad_2]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *