SAMO NEKOLIKO SATI PRED MEČ PROTIV KIPRA! Evo šta su RADILI reprezentativci Srbije!


Izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija će se danas sastati sa Kiprom u Larnaki.

Prema rečima legendarnog asa na klupi „orlova“, rezultat nije primaran, već mu je ideja da pruži šansu igračima koji su manje igrali za državni tim.

Ako je promenio formaciju u prethodnom meču i porazu od Rusije u Moskvi (4:0), selektor Stojković je odlučio da svoje rituale ne menja. To svedoči činjenica da otkako je preuzeo vođenje A tima naše zemlje, srpski reprezentativci kad god igraju na gostovanjima, izjutra na dan meča, izlaze u šetnju i razgovaraju.

Foto: Instagram/FSS

 

Piksi tu praksu neguje, kako bi psihološki pripremio sastav i omogućio im da se rasterete raznih problema, razbistre misli i ne opterećuju se onim što dolazi. Tradicija je nastavljena i danas na Kipru.

Foto: Instagram/FSS

 

Za razliku od srpske prestonice, u kojoj tokom celog dana prevladavaju padavine i tmurno vreme, u Larnaki je veoma sunčano, što se vidi na fotografijama koje je na društvenim mrežama objavio Fudbalski savez Srbije.

Republika

Foto: Instagram/FSS

 

„Orlovi“ će posle meča na „rajskom ostrvu“ imati još dve provere. Najpre 4. juna u Beču protiv Austrije, a potom četiri dana kasnije sa Švedskom, gde će se Zlatan Ibrahimović oprostiti od aktivnog igranja fudbala.

Foto: Instagram/FSS

 

BONUS VIDEOОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *