SAOPŠTENJE S MALOG KALEMEGDANA! Zvezda Meridianbet nije zaboravila Marka Ivkovića! Krvnik iz Turske je UBIO Jagodu na današnji dan!


Osim što je 21. novembar poznat u narodu kao dan kada se u Srbiji praznuje Sveti Arhangel, slava poznata i kao „Aranđelovdan“, isti datum ostao upamćen i po nezapamćenoj tragediji koja se dogodila u Istanbulu. Naime, navršava se godišnjica ubistva Marka Ivkovića „Jagodu“, koji je tragično izgubio život u Turskoj.

On je bio veliki navijač Crvene zvezde Meridianbet, koja je na današnji datum 2014. godine igrala u Turskoj protiv Galatasaraja meč Evrolige, pred koji je Marko tragično nastradao.

Sada već davne 2014. godine, Ivković je sa grupom navijača napadnut u Istanbulu ispred dvorane „Abdi Ipekči“, gde je krenuo na utakmicu, a mučki ga je nožem ubo turski navijač po imenu Kadri Aktaš, koji je prvobitno osuđen na 25 godina, da bi potom kazna bila smanjena na 15 godina.

To je bio razlog da se oglasi Crvena zvezda Meridianbet, koja je izdala saopštenje u kome želi da sačuva uspomenu na svog navijača koji je tragično izgubio život u Turskoj.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *