Сферопулос: Јаго повредио колено, Нејпиру није потребна операција


Кошаркаши Црвене звезде победили су на домаћем терену „Штарк арене“ екипу Фенербахчеа резултатом 87:56 у утакмици осмог кола Евролиге.

„Ово је заслуга играча. Одиграли смо од првог до последњег секунда на начин на који желимо да играмо и којем тежимо. Надам се да ћемо наставити у истом ритму који смо имали против Фенербахчеа. Све је функицонисали сјајно. Одбрана је била на жељеном нивоу, стекли смо самопоуздање за игру у нападу, навијачи су нам уливали додатну енергију и верујем да смо их заиста обрадовали великом победом“, истакао је Сферопулос.

Грк је додао и да нема места слављу.

„Сви заједно настављамо са борбом, а чекају нас велика искушења у наставку сезоне. Велико хвала и председнику Човићу који је обезбедио чартер лет, јер смо имали три утакмице у кратком временском периоду, против Барселоне, Задра и Фенербахчеа. Споменути чартер нам је омогућио да останемо свежи. Шабаз је сломио нос и следи му пауза, неће морати на операцију и то је колико, толико добро. Јаго је повредио колено, у овом моменту не знам каква је тачна ситуација. Надам се да неће дуго паузирати“, закључио је Сферопулос.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *