SFEROPULOS NAPRAVIO IZMENU U POSLEDNJI ČAS: Zvezda bez važnog igrača napada Barsu!


Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20 časova dočekuju Barselonu u okviru četvrtog kola Evrolige u Beogradskoj areni. Crveno-beli do sada imaju jedini maksimalan učinak i nalaze se na prvoj poziciji takmičenja, a katalonski gigant će hteti da pokvari planove srpskog tima pred domaćim navijačima.

Trener crveno-belih, Janis Sferopulos napravio je izmenu u poslednji čas, pa na megdan Barseloni neće Dejan Davidovac. Umesto njega na parket će kapiten Zvezde, Branko Lazić. Ovo će sigurno uticati na igru tima sa Malog Kalemegdana, ali će legendarni igrač Zvezde, Lazić dosta doprineti u defanzivi, pošto je sa ovakav duel dosta bitna odbrana, a Branko je igra na visokom nivou.

Foto: Starsport

Dejan Davidovac

Podsetimo, u prva tri ovosezonska meča puleni trenera Janisa Sferopulosa su savladali u francuskoj prestonici ekipu Pariza rezultatom 80:77. Grotlo Beogradske arene je „progutalo“ Baskoniju (78:71), dok su najbolju partiju od početka nove takmičarske godine crveno-beli prikazali u Istanbulu gde je savladan Fenerbahče rezultatom 76:57.

Ulaznica za večerašnji meč odavno nema. Najveća dvorana na Balkanu rasprodata je i sasvim je jasno da će Barselonu koja je u prve tri takmiačrske runde ostvarila dve pobede i jedan poraz, dočekati preko 20.000 navijača koji će zasigurno predstavljati vetar u leđa srpskom i regionalnom šampionu koji će pokušati da stigne do trećeg trujumfa nad katalonskim klubom.

BONUS VIDEO



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *