Сферопулос: Предност 2-0 може да значи нешто, али и ништа


„Честитам мојим играчима на томе како су играли. Мислим да смо заслужили победу, јер у односу на прву утакмицу играли смо бољу одбрану, а напад је био скоро исти. Као што су сви видели у првом полувремену имали смо два- три пута разлику од 6-7 поена, али због офанзивних скокова Партизан је остао у утакмици. То нам је био проблем. Причали смо о томе на полувремену и то смо регулисали у другом полувремену“ рекао је Сферопулос на конференцији за медије.

„Мало по мало, дошли смо до сигурне разлике, коју смо држали до краја и победили. Честитам навијачима на атмосфери на обе утакмице, за мене је веома важно да ништа нису бацали на терен и честитам им на томе. Два-нула је, то је нешто, али може бити ништа. Ако станемо овде немамо прави менталитет, али играчи су веома искусни и знаће како да реагују“.

Новинари су питали Сферопулоса да ли је свестан да је један од ретких тренера који је пет пута у низу савладао екипу Жељка Обрадовића.

„Пре свега желим да кажем да је Обрадовић један од најбољих тренера у историји кошарке, не само у Европи. Бројеви су за новинаре, размишљам само о томе како ћемо се спремити да играмо следећу утакмицу у Арени“, додао је Сферопулос.

Звездин тренер нагласио је да задовољан издањем екипе.

„Као што сам рекао, играли смо боље сад него у прошлој утакмици. Били смо мање нервозни, тада смо били више нервозни. Данас смо играли боље. Свака утакмица је другачија од претходне, то сам рекао раније и то ћу рећи за следећу, свака наредна утакмица је тежа“, закључио је Сферопулос.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *