Сферопулос: За нас је најважнија прва утакмица против ФМП-а


Кошаркаши Црвене звезде у среду од 20 часова играју са екипом ФМП-а у четвртфиналу Купа Радивоја Кораћа у Нишу.

„Путујемо у Ниш на национални Куп, али за нас је најважнија прва утакмица против ФМП-а. Фокусирамо се само на ту утакмицу. То је турнир, али то је нокаут турнир и то добро знамо. Ако нисте спремни да играте утакмицу по утакмицу, онда ц́е можда доћи до изненађења, а ми не желимо да се то деси. Зато се фокусирамо само на прву утакмицу против ФМП. Довели смо три играча из нашег јуниорског тима. Увек волим да радим са младим играчима, гледао њихову утакмицу и гледао сам неке тренинге“, истакао је Сферопулос за клупски сајт.

Капитен „црвено-белих“ Бранко Лазић додаје да је циљ екипе одбрана трофеја.

„Такмичење је специфично јер систем елиминације траје кратко и једноставно нема места грешкама. Морамо да уђемо максимално у сваку утакмицу и наравно да дођемо до самог краја и наравно до трофеја“, изјавио је Лазић.

Крилни центар Црвене звезде Лука Митровић констатује да његов тим мора да иде корак по корак.

„ФМП је у среду први корак. Не желимо никаква изненађења. Мотивисани смо и жељно очекујемо борбу за тај трофеј. Лепо је видети младе играче на тренингу, доносе неку нову енергију. Што се тиче екипе ФМП-а, морам да кажем да играју знатно боље од доласка новог тренера, морамо да будемо опрезни и дамо свој максимум“, закључио је Митровић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *