SKANDAL! ALBANSKI ORAO ZA IGRAČE TSC-A! Psovali im srpske majke – opšti haos na utakmici protiv Frajburga!


Fudbalski klub TSC doživeo je težak poraz od Frajburga (5:0) u četvrtom kolu grupne faze Lige Evrope, ali su skandali na tribinama nakon meča privukli pažnju. Navijači Frajburga, stacionirani na gornjoj platformi zapadne tribine, izazvali su incident vređanjem i provokacijama.

Navijači, koji su simpatizeri Albanije ili Albanci koji podržavaju Frajburg, pokazivali su dvoglavi albanski orao fudbalerima TSC-a. Pored toga, trojica ili četvorica navijača su psovali Srbiju, majke fudbalerima TSC-a i spominjali Kosovo. Incindent se dogodio nakon meča, a fudbaleri TSC-a su gledali u neverici, dok su prestali s vređanjem kada su svi fudbaleri ušli u tunel.

Delegat utakmice Artur Azarjan iz Jermenije stajao je ispred tunela i posmatrao događaj. Pitanje je da li će UEFA reagovati na ovaj skandal.

Ovo nije bio jedini incident u Ligi Evrope, jer su i navijači italijanske Fiorentine pravili odvratan gest vređajući na rasnoj osnovi igrača srpskog kluba u meču protiv Leskovca, što je dovelo do privremenog prekida utakmice. Fiorentina je na kraju pobedila 1:0.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *