SKANDAL! TRENER LESTERA OTPUŠTEN ZBOG SEKSUALNIH ODNOSA SA SVOJOM IGRAČICOM! Ostrvo u neverici!

[ad_1]

Skandal u Lester Sitiju: Menadžer otpušten zbog veze sa igračicom

Skandal koji je potresao celo Ostrvo i engleski ženski fudbalski klub Lester Siti dobio je svoj epilog nakon što je obelodanjeno da je menadžer Vili Kirk imao neodgovarajuće odnose sa igračicom svog tima. Nakon opsežne istrage, Kirk je otpušten, a britanski mediji izveštavaju da je bio pod istragom tokom izvesnog vremena pre nego što je konačno doneta odluka o njegovom otkazu.

Interni disciplinski postupak

Lester Siti je saopštio da je nakon opsežnog internog disciplinskog postupka i poštovanja privatnosti pojedinca, Vili prekršio kodeks ponašanja ekipe do stupnja koji je učinio njegov položaj neodrživim. Ovo je dovelo do Kirkovog otpuštanja nakon provedenih dve sezone u klubu.

Ulazak u klub i uloga u timu

Vili Kirk je stigao u Lester Siti na leto 2022. godine kao sportski direktor, da bi nekoliko meseci kasnije preuzeo ulogu trenera. Tokom ove sezone, njegova ekipa nije postigla zapažene rezultate, zauzimajući tek deveto mesto u prvenstvu Engleske.

Prosto je neverovatni čuti da se nešto ovako dešava u modernom fudbalu. Verujemo da će se situacija što pre razrešiti i da će svako dobiti ono što zaslužuje, te da će Vili biti adekvatno kažnjen za ono što je uradio. Ovo je svakako bio težak udarac za renome kluba, ali ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati.

BONUS VIDEO:[ad_2]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *