ŠOK! SIN VLADA ĐUROVIĆA PRONAĐEN MRTAV! Kakva tragedija!


Tragičan kraj Nebojše Đurovića

Danas je Beograd ostao zatečen vestima o smrti Nebojše Đurovića, sina proslavljenog košarkaškog trenera Vlada Đurovića. Nebojša, koji je imao 49 godina, pronađen je mrtav oko 14 sati, a uzrok smrti za sada nije poznat, piše Sportal.

Porodični odnosi i životna priča

Nebojša Đurović je bio jedno od dvoje dece čuvenog trenera Vlada Đurovića, koji je u jednom od ranijih intervjua istakao svoju sreću zbog njih dvoje. Ćerka Nina je završila filozofiju, dok je Nebojša izabrao put psihologije. Vlade Đurović je otvoreno govorio o izazovima koje je imao u održavanju porodičnih odnosa zbog svoje posvećenosti trenerskoj karijeri. Ovo je zaista tragedija ogromnih razmera.

Vlade Đurović rođen je u Beogradu 1948. godine, bio je košarkaš OKK Beograda, a potom trener niza jugoslovenskih klubova, Šibenke, Budućnosti, Zadra, Crevne zvezde… Godinama je radio u Grčkoj, gde je vodio Panionios, Aris, AEK, Limož u Francuskoj, pa ponovo Panionios, AEL Limasol… U domaću košarku vratio se početkom veka i vodio Budućnost, FMP, Megu,Metalac, Vojvodinu, FMP, OKK Beograd. Poslednjih godina se sve više pojavljuje na TV ekranima, pa je i stručni komentator na kanalu Arena sport. 

Reakcije javnosti

Vest o Nebojšinoj smrti izazvala je veliku potresenost u javnosti, a mnogi su izrazili saučešće Vladi Đuroviću i njegovoj porodici.

BONUS VIDEO:Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *