ŠOK U TORINU! Šta će reći NAVIJAČI JUVENTUSA? Novi trener prodaje NAJBOLJEG IGRAČA za SIĆU!


Tijago Mota, novi trener Juventusa, doneo je hrabru odluku da uzdrma tim! Kako izveštava Fabricio Romano, poznati novinarski insajder za transfere, brazilski trener je odlučio da se rastane sa najboljim igračem tima. Mota je preduzeo iznenađujući korak i odlučio da se odrekne Federika Kijeze i stavi ga na listu transfera.

Navodna tražena cena za Kijeru je samo 30 miliona evra plus bonusi, cifra koja će verovatno privući značajan interes različitih klubova. Kijezin ugovor sa klubom iz Torina ističe sledećeg leta, što je jedan od glavnih razloga Motine želje da ga se otarasi. Kijezine partije prošle sezone ne mogu se zanemariti, pošto je uspeo da postigne deset golova i da asistira u još tri u 37 nastupa.

Dolazak Tijaga Mote  na klupu Juventusa doneo je talas promena u timu. Njegova odluka da se rastane sa Kijezom, jednim od najboljih igrača kluba, definitivno je izazvala reakcije u fudbalskom svetu. Ovaj potez ukazuje na njegovu nameru da sprovede stratešku reorganizaciju i oblikuje tim prema svojoj viziji i taktičkim preferencijama.

Za razliku od 23-godišnjeg italijanskog reprezentativca, Dušan Vlahović, takođe među najboljima u Juventusu, neko je na koga se ozbiljno računa u Torino. Motin prethodnik Alegri često je kritikovao Srbina i nije imao razumevanja za njega, pa se očekuje da srpski napadač kod novog trenera pokaže svoj pun potancijal.

BONUS VIDEO



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *