SPECIJALNI GOST BODRI SRBIJU U MOSKVI: Za Srbiju će ovo Evropsko prvenstvo biti PRAVO!

[ad_1]

Legenda našeg i evropskog fudbala Predrag Mijatović bodriće reprezentaciju Srbije protiv Rusije u Moskvi, a tom prilikom je za FSS dao izjavu u kojoj se dotakao predstojećih izazova koji očekuju nacionalni tim, ali se osvrnuo i na prethodni „sušni“ period.

Da mi je neko te 2000. godine rekao da će reprezentacija čekati toliko na novi plasman na Evropsko prvenstvo ne bih verovao – rekao je nekadašnji jugoslovenski reprezentativac, a onda dodao:

To je zaista dug period, ali je Piksi prvo odveo reprezentaciju na Svetsko prvenstvo, što je bitno i pozitivno, a zatim i na Evropsko prvenstvo. To je dobar ciklus, povezana dva velika takmičenja, a apsolutno sam siguran da tu nije kraj. Nadam se da je ekipa kadra da uradi nešto i imam osećaj da će ovo Evropsko prvenstvo biti pravo za Srbiju – istakao je Mijatović za sajt FSS.

Selekcija nekadašnje Jugoslavije poslednji meč na EURO odigrala je protiv Holandije i doživela debakl (6:1).

Bili smo dobar tim, dobra generacija, ali su nas sačekali ti Holanđani sačekali, kao i na Svetskom prvenstvu kada sam promašio penal. Hteli smo da se na Evropskom prvenstvu revanširamo, ali su nas tada baš deklasirali. Srbija je sada u komplikovanoj grupi, jer su sve grupe komplikovane, ali smatram da može da prođe bez problema grupnu fazu, a kasnije je sve moguće – poručio je Mijatović i posebno naglasio da je za Srbiju sjajno što ima vrhunske napadače – Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića i Luku Jovića.

BONUS VIDEO:[ad_2]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *