SPLIT – CRVENA ZVEZDA: Crveno-beli traže pobedu nakon trijumfa u Parizu!


Nakon loše uvertire u AdmiralBet ABA ligi porazom od Dubaija, Crvena zvezda je uspela da se vrati na pobednički kolosek trijumfom protiv Mornara. Međutim, fokus je bio na startu nove sezone Evrolige, gde su crveno-beli uspeli da ostvare važnu pobedu nad Parizom, prošlogodišnjim osvajačem Evrokupa.

Utakmica protiv Pariza bila je predmet velike pažnje, a navijači su strepeli od rezultata. Ipak, ekipa Joanisa Sferopulosa uspela je da ostvari pobedu u neizvesnoj završnici, donoseći radost navijačima Crvene zvezde.

Crvena zvezda se sada okreće duelu sa Splitom, ekipom koja je započela sezonu ABA lige sa dva poraza. Zanimljivo je da je Crvena zvezda slavila u prethodnih devet duela ova dva tima, a poslednji trijumf Split je ostvario davne 2012. godine. U tom duelu, igrao je i Luka Mitrović, koji je bio deo ekipe ali nije imao priliku da zaigra.

Trener Janis Sferopulos u Splitu će moći da računa na Miloša Teodosića koji je odradio jedan od dva meča suspenzije u EL, ali će biti na raspolaganju timu za meč trećeg kola AdmiralBet ABA lige.

– Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja igra dobro, i želi da to da materijalziuje i dobrim rezultatima i pobedama.Kao što uvek kažem, osnovno je da se pridržavamo plana i dogovora za ovaj meč. Gostujuća je utakmica, koja nikada nije laka, moramo da budemo skoncentrisani i da odigramo na najvišem nivou – jasan je Grk.

BONUS VIDEO



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *