SRBIJA VIDA RANE PROTIV KIPRA! „Orlovi“ BEZ Tadića u startnoj postavi! MEČ koji je VIŠE od pripreme za Nemačku!

[ad_1]

SRBIJA : KIPAR (18.00)

Sastavi:

KIPAR (3-4-3): Mol – Karo, Gogić, Laifis – Andreu, Kirijaku, Kusulos, Koreja – Loizu, Pitas, Haralambos.

SRBIJA (3-4-2-1): Rajković – Milenković, Mašović, Babić – Živković, Mijailović, Lukić, Kostić – Samardžić, S. Milinković-Savić – Mitrović.

Uvod:

Fudbalska reprezentacija Srbije suočiće se sa nacionalnim timom Kipra u prijateljskoj utakmici od 18.00 časova. 

Pre samo četiri dana, naši „orlovi“ su doživeli debakl protiv Rusije u Moskvi rezultatom 4:0, i svakako da žele da poprave utisak i pokažu da ne putuju u Nemačku na Evro samo kao turisti. 

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije

Meč na stadionu Dinama, otkrio je mnoge slabosti naše ekipe, a ujedno pokazao da nećemo moći tako lako da se „prešaltamo“ na igru sa četiri igrača u odbrani. 

Slično mišljenje ima trener naše reprezentacije Dragan Stojković Piksi, koji tretira ovu utakmicu kao priliku za „rehabilitaciju“. 

– Sve je u redu, atmosfera je dobra, okrenuti smo budućnosti, meču koji sledi, nema panike, gledamo napred. Kadrovska situacija? Milenković se priključio, svi konkurišu za tim, biće nekih promena i tu nema dileme. Želimo da probamo nešto što smo radili prethodnih dana i ovu utakmicu gledamo kao na rehabilitaciju posle onoga u Rusiji – rekao je Stojković i dodao:

– Očekujem da igrači obave sve što treba na terenu. Utakmica u Rusiji je poraz koji je došao, ali to nije bio najbolji tim Srbije i treba biti pošten i to reći. Ima igrača koji su u prednosti na pojedince koji su počeli u Moskvi, a sve to znači da očekujem bolje izdanje sada na Kipru. Samardžić? Pa onaj ko sedi pored mene on počinje.

Utakmicu možete pratiti na kanalu Arena Sport Premium 1. 

BONUS VIDEO[ad_2]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *