ŠTA TO JEDE ANA IVANOVIĆ PA JE I DALJE OVAKO VITKA?! Zavirite u tanjir nekada najbolje teniserke sveta


Ana Ivanović završila je tenisku karijeru pre nepunih sedam godina, ali i dalje izgleda savršeno kao kada je bila prva na svetu i osvojila Rolan Garos. U međuvremenu se porodila tri puta i u braku sa nemačkim fudbalskim asom Bastijanom Švajnštajgerom dobila tri sina, poslednjeg maja ove godine. Međutim, ni ta trudnoća, kao ni prethodne dve, pa ni prestanak aktivnim bavljenjem sportom nisu uticali na njenu liniju.

Foto: Instagram.com/anaivanovic

 

Zato se svi pitanju koja je Anina tajna, a ona leži u redovnim treninzima, ali i zdravoj ishrani. Šta jede Ivanovićeva redovno deli sa svojim pratiocima na isntagranu, a poslednji obrok koji je „servirala“ na Instastoriju bio je odreza lososa u očigledno maslinovom ulju koji jede kineskim štapićima. Pre samo nekoliko dana Ana je podelila sa svojim pratiocima kako jede avokado na tostu za doručak tvreći da u tom obroku ima svih potrebnih vitamina.

Poslednjih godina avokado je popularan među stručnjacima jer slovi za „super hranu“, zato što su brojne studije pokazale izuzetno povoljan uticaj ovog voća na zdravlje čoveka. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *