Стојковић пред квалификације за Евро: Не желимо поново да разочарамо, знамо шта нам је циљ


Дугујем извињење нацији за очекивања која су била пренаглашена или не, што се тиче Дохе и Светског првенства. Највеће извињење дугујем људима који су били у Дохи што смо их разочарали и испали у првом кругу.

Квалификације за Европско првенство требало би да поврати углед и репутацију коју смо стварали две године. Сматрам да морамо бити спремни за једно – свака утакмица ће представљати финале за нас и тако ћемо их гледати.

Не желимо да разочарамо, желимо да пружимо максимум. Од нас пуно тога зависи, максимално концентрисани и мотивисани можемо до циља. Први задатак је победити Литвнију и то је добар правац. Идемо корак по корак.

Нема нас Европском првенству 24 године и то је довољно забрињавајуће. Традиције су ту да се руше. Здравствени билтен играча је сасвим ОК и учинићемо све да направимо први корак, да победимо Литванију.

Желимо да репрезентација буде боља, ефикаснија и одговорнија. Када говоримо о дефанзиви, не можемо да гледамо индивидуално. Цео тим мора да се брани, цео тим напада. Имали смо анализу, знамо шта треба да поправимо.

О Европском првенству ћемо причати када се квалификујемо. Група је тешка, не дозвољавам да причају да је лака. Буде ли ико помислио да је лака утакмица против Литваније, тај је у великом проблему.

Данас имамо први тренинг, вечерас и први састанак где играчима желим да објасним неке ствари и надам се да ће они ући спремни за квалификације.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *