STRAVIČNA SCENA NA MEČU SRPSKOG REPREZENTATIVCA! Saigrač mu PAO kao pokošen na ZEMLJU! Ostao bez SVESTI! Lekari mu se BORE za život!


Tokom poslednje utakmice Primere između Hetafea i Majorke, došlo je do uznemirujućeg incidenta kada je golman domaćina, David Sorija, izgubio svest nakon sudara sa protivničkim fudbalerom Kajlom Larinom.

Nakon nezgodnog pada i udarca glavom o zemlju, Sorija je ostao nepomično ležati, što je navelo sudiju da odmah prekine meč. Lekarske ekipe i kola hitne pomoći brzo su stigle na teren, a prekid meča trajao je gotovo deset minuta. Posle ukazane medicinske pomoći, Sorija je uspeo da se pridigne uz pomoć lekarskog tima i napusti teren.

Iako je meč prekinut zbog medicinskog incidenta, utakmica je nastavljena i završena pobedom gostiju rezultatom 2:1.

 

 

Golove za Majorku postigli su Vedat Murići u 90. minutu i Pablo Mafeo u trećem minutu nadoknade vremena. Interesantno je da je Nemanja Radonjić igrao za gostujući tim do 57. minuta, kada ga je zamenio Larin, koji je bio u sudaru sa Sorijom. Sa klupe je pobedu svog tima sa 2:1 odgledao Predrag Rajković, dok je Nemanja Maksimović bio u sastavu domaćeg tima tokom celog meča.

Važno je istaći brzu reakciju sudije i medicinskog tima koji su odmah intervenisali nakon nezgode na terenu. Ovakvi incidenti naglašavaju važnost brze medicinske pomoći i profesionalne reakcije u slučajevima povreda tokom sportskih događaja. Trenutno nema dodatnih informacija o zdravstvenom stanju Davida Sorije nakon incidenta.

BONUS VIDEO



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *