TENISER SE OGLASIO NAKON ŠTO JE PREŽIVEO DRAMU NA TERENU: Ničega se ne sećam!


Francuski teniser Artur Kazo, trenutno 74. na ATP listi, nedavno je doživeo nezgodu tokom kvalifikacionog meča za Masters u Majamiju sa zemljakom Haroldom Majoom. Tokom trećeg seta, Kazo je iznenada kolabirao dok se pripremao za ritern, što je izazvalo šok i zabrinutost među prisutnima.

Kazo je brzo medicinski zbrinut i prevezen u bolnicu, gde je njegovo stanje bilo stabilizovano. Nakon ovog uznemirujućeg događaja, teniser se oglasio saopštenjem u kome je istakao da je njegovo fizičko stanje sada bolje.

 

 

 

Danas je moje fizičko stanje bolje, stabilno sam – izjavio je Kazo, dodajući da se ne seća detalja kolapsa

 

 

 

Nekoliko puta sam gledao snimak jer se ne sećam pada. Ne sećam se razgovora sa doktorom na terenu. Osećao sam kao je moj um tamo, ali uopšte nisam mogao da osetim svoje telo. Imao sam poteškoća da odgovaram na pitanja, bilo je veoma čudno – dodao je mladi teniser.

Nakon što su obavljeni detaljni medicinski pregledi, 21-godišnji Kazo je napustio bolnicu, ali ostaje pod pažljivim nadzorom stručnog medicinskog tima.

Ovaj događaj je podigao veliku prašinu u svetu tenisa, podsećajući nas na važnost brze reakcije medicinskog osoblja u hitnim situacijama na sportskim terenima. Nadamo se da će se Artur Kazo uskoro potpuno oporaviti i ponovo se vratiti teniskim izazovima.

BONUS VIDEOОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *