TEODOSIĆ OPET MEĐU SAIGRAČIMA NA TERENU: Poslednje pripreme Zvezde pred premijeru u Dubaiju


Košarkaši Crvene zvezde privode kraju pripreme pred prvu zvaničnu utakmicu u novoj sezoni. Za četiri dana će se izabranici Janisa Sferopulosa naći na parketu u Emiratima i biće veoma interesantno videti šta oba tima imaju da ponude. Dubai je novajlija, sveže sklopljen tim i pitanje je koliko je stigao da se ugira, dok smo crveno-bele imali prilike da gledamo u Rusiji, ali značajno oslabljene.

Na mini-turniru u Moskvi nije bilo Rokasa Gedraitisa, Džoela Bolomboja, Nemanje Nedovića i – Miloša Teodosića. Njega izdvajamo jer se potpuno isključio od predsezonskih aktivnosti, toliko da ga maltene nismo ni videli. Nije igrao nijedan meč koji je publika mogla da gleda uživo ili kraj malih ekrana, a po običaju, nije bio ni preterano raspoložen za medijske aktivnosti koje se vrše pre svake sezone.

Nismo često viđali Tea u poslednjih mesec dana sa saigračima, ali – tu je, živ je. Na zvaničnom Instagram nalogu crveno-beli su objavili fotografije sa poslednjih priprema pred premijeru sa Dubaijem, a Teo izgleda izuzetno spremno za predstojeće izazove.

Podsetimo, Zvezda je na pripremama bila bolja od Jahorine, izraelskog Hapoela i Lokomotive, dok su je tesno porazili Olimpijakos, CSKA i Zenit u borbi za treće mesto na turniru u Rusiji. Sada više crveno-beli nemaju prava na kiks i konačno se nadaju iskoraku u Evroligi.

BONUS VIDEO



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *