Tom Brejdi se penzionisao, ali sada stvarno


Brejdi kog mnogi vide kao najboljeg igrača američkog fudbala prvi put je najavio da se penzioniše prvog februara 2021. godine ali je preinačio svoju odluku šest nedelja kasnije, tvrdeći da ima „nedovršen posao“.

Osvojio je sedam Superbola u svojoj karijeri – šest sa Nju Ingland Patriotsima pre konačnog trijumfa sa Tampa Bej Bakanirsima 2021.

Brejdijeva poslednja sezona završena je porazom Buksa u plej-ofu rezultatom 31-14. u januaru. „Odlazim u penziju, zauvek“, rekao je u video snimku objavljenom na društvenim mrežama.

„Znam da je proces prošli put bio prilično velika stvar, pa kada sam se jutros probudio, pomislio sam da ću samo pritisnuti snimanje i prvo vas obavestiti, ja sam svoj esej o penzionisanju potrošio prošle godine“.

„Hvala svakom od vas što me podržavate, mojoj porodici, mojim prijateljima, mojim saigračima, mojim takmičarima. Mogao bih da nastavim zauvek, previše ih je. Hvala vam što ste mi dozvolili da živim svoj apsolutni san, ne bih ništa menjao. Volim vas sve“, zaključio je Brejdi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *