Тренер ТСЦ-а: Партизан дуго није победио, морамо бити опрезни


„Иза нас је фантастична утакмица против Чукаричког. Велика је ствар како смо играли и начин на који смо успели да дођемо до победе. То нам много значи у припреми за предстојећу утакмицу. Наравно, мораћемо да будемо изузетно опрезни, поготово што Партизан дуго није победио и сматрам да то може бити велики проблем за нас“, рекао је Лазетић.

„Знам да Партизану не прија позиција у којој се налазе и да је Рикардо нервозан што не даје голове. Имали су много више бодова и од нас и од Чукаричког, Партизаново тренутно место на табели је потпуно невероватно. Поновио бих да ми у овом моменту живимо свој сан и желимо да он што дуже потраје“, казао је Лазетић.

Он је истакао да је повезан са Партизаном животно и емотивно, и као фудбалер и као тренер, али да нема дилему и да свим срцем жели да ТСЦ победи у предстојећој утакмици.

„Ишли бисмо на победу и против Манчестер Ситија. Ово је велика прилика и велики тест за нас. То што смо тренутно други на табели ништа не гарантује, има још много бодова у оптицају и пробаћемо да до краја првенства играмо најбоље што можемо, да из утакмице у утакмицу спроводимо нашу игру и тако дођемо до резултата“, рекао је он.

Свестан је Лазетић да Партизан има квалитет упркос кризи резултата у којој се налази.

„Нисам од оних који унапред најављују победу или се унапред предају, па макар играли и против Манчестер Ситија. Са својим стручним штабом и екипом се спремамо да победимо сваку утакмицу па је тако је и сад. Имамо искуство против Партизана из претходна два меча. У првом смо били у подређеном положају, али смо успели да дођемо до бода, а у другом, у коме смо били много бољи, видели смо како може да заблиста појединац од кога се то не очекује и шутне свој најбољи слободњак као што је то урадио Урошевић“, навео је тренер тренер ТСЦ-а.

„Имају велики индивидуални квалитет и заиста морамо да будемо опрезни, фокусирани на себе и држимо највиши ниво игре јер је се само тако побеђује Партизан, без обзира на ком месту табеле се налази“, закључио је Лазетић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *