TUGA! Poznati fudbaler PREMINUO na treningu! Iznenada je samo PAO na zemlju!

[ad_1]

Kolumbijski fudbaler Giljermo Denis Beltran preminuo je u 24. godini života tokom treninga svog kluba bolivijskog Real Santa Kruza.

Klub je saopštio da je Beltran preminuo od zastoja disanja, a njegovi saigrači su rekli da je osetio mučninu i ubrzo pao na zemlju. Klupski lekari su pozvali hitnu pomoć koja je pokušala reanimaciju, ali bez uspeha.

Klub iz Bolivije je saopštio da je Beltran preminuo od zastoja disanja, a njegovi saigrači su rekli da je osetio mučninu i ubrzo potom pao na zemlju. Klupski lekari su pozvali hitnu pomoć koja je pokušala reanimaciju, ali bez uspeha.

 

 

Trenirao je kao i obično, a onda se srušio. Pokušali su da ga reanimiraju, ali je preminuo dok su ga premeštali u bolnicu – izjavio je Adolfo Sorija Galvaro, direktor Santa Kruza.

Predsednik Fudbalskog saveza Bolivije Fernando Kosta izrazio je saučešće porodici i rekao da će dati podršku klubu i Beltranovoj porodici. On je dodao i da će biti sprovedena istraga.

Beltran je stigao u Santa Kruz prošle godine iz paragvajskog Rubio Nua i na 21 utakmici je postigao jedan gol.

Mladi fudbaler je imao ceo život pred sobom i bio je perspektivni član Real Santa Kruza, te je njegova iznenadna smrt šokirala fudbalski svet.

Ova tragedija je duboko potresla sve u Real Santa Kruzu, a brojni fudbaleri, klubovi i navijači izrazili su saučešće putem društvenih mreža. Beltran će biti upamćen kao odličan fudbaler čija je smrt prerano okončala obećavajuću karijeru.

BONUS VIDEO[ad_2]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *