TUŽNA VEST U BORJANOVOM DOMU: Veliki gubitak za golmana Crvene zvezde!


Tužne vesti! Milan Borjan, golman Crvene zvezde, ostao je bez bake.

Naime, kako javljaju hrvatski mediji, Štefica Borjan umrla je danas u 85. godini života.

Ona je živela u mestu Kričke kod Drniša, koji je na popisu iz 2011. godine imao 235 stanovnika. Drniš se, inače, nalazi južno od Knina.

Štefica Borjan je svojevremeno govorila za tamošnje medije i zamerila svom unuku što u javnosti govori o ratu. 

Foto: Printskrin/Dnevnik.hr

Štefica Borjan

– „Normalno da sam ljuta, trebalo je da makar malo pobedi u Kanadi. Neka je primio četiri gola, šta ću mu ja? Je l sam mu ja kriva?“, pitala je hrvatske novinare Milanova baka i nastavila: „On nije rekao ništa naročito, samo da je rođen u Kninu. I da voli, kako se kaže to… Krajina, je*ala ga Krajina. Ja sam bila odmah ljuta, šta spominješ Krajinu? Baba ti je Hrvatica, a tata napola Srbin i napola Hrvat. Nema u familiji neke mržnje, niko nikoga ne mrzi i niko nikoga ne prezire – rekla je Borjanova.

Povodom njene smrti oglasila se i Snežana, supruga Zvezdinog golmana koji trenutno igra na pozajmici u Slovanu iz Bratislave, i uputila molbu hrvatskim medijima da poštuju privatnost i tugu njene porodice. 

– Počivaj u miru baka Štefice. A hrvatski mediji da puste porodicu u miru da ožali majku, baku, prabaku… Samo malo ljudske i novinarske etike, molim vas – poručila je Sneža.

BONUS VIDEOОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *