U FENERBAHČEU DONELI RADIKALNU ODLUKU! Evo DA LI Tadić i ekipa ISTUPAJU iz turske lige!


Na nedavno održanoj vanrednoj sednici Skupštine Fenerbahčea, članovi kluba su se okupili na stadionu „Šukru Saracoglu“ u Istanbulu kako bi doneli istorijsku odluku o budućnosti kluba. Glavna tema sednice bila je moguće napuštanje turske lige, što je izazvalo veliku pažnju javnosti i navijača širom zemlje.

Nakon žustre rasprave i analize različitih opcija, predsednik kluba Ali Koča izneo je odluku da se pitanje istupanja iz lige odloži do sledeće generalne skupštine za tri meseca. Ovo je izazvalo iznenađenje među prisutnima, s obzirom na prethodna nagađanja i spekulacije o mogućem istupanju. Predsednik je naglasio da je istupanje iz lige najmanje preferirana opcija posle glasanja, iz razloga koji nisu samo sportske prirode, te da će se odluka o tome ostaviti otvorenom do naredne skupštine.

Okupljenih oko 25.000 navijača na stadionu Šukru Saracoglu s nestrpljenjem su iščekivali rezultat „referenduma“ o budućnosti kluba. Iako se očekivalo da će biti izglasano istupanje iz lige, odluka o odlaganju je izazvala mešane reakcije među prisutnima. Mnogi su pokazali razumevanje za odluku klupskog rukovodstva, dok su drugi izrazili razočarenje.

Turski mediji već danima analiziraju potencijalne mogućnosti Fenerbahčea u slučaju istupanja iz lige. Pominjale su se različite opcije poput nastupanja u ligama Holandije, Belgije, Francuske ili Nemačke, ali za sada nema ništa od toga.

 

BONUS VIDEO:Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *