U JEDNOM DANU – DVA ODLASKA IZ PARTIZANA! Posle Pantera ODE i ON!


Barselona je novi izbor Kevina Pantera, koji je bio deo Partizana tri godine, ali je odlučio da napusti crno-bele i pređe među Katalonce.

Ova vest je izazvala veliko interesovanje među ljubiteljima košarke, budući da je Panter bio važan deo tima tokom svog boravka u klubu.

Pored Pantera, još jedan igrač koji će napustiti Partizan je Savo Drezgić. On će nastaviti karijeru u Sjedinjenim Američkim Državama, gde će nositi dres ekipe Džordžija Buldogs.

Foto: Starsport

Savo Drezgić

Drezgić je već imao iskustvo igranja u SAD, budući da je bio član ekipe „DME“ Akademiji, srednjoškolskog tima na Floridi. Njegovo selidba u SAD predstavlja novi korak u njegovoj košarkaškoj karijeri.

Osim Pantera i Drezgića, Partizan su po završetku sezone napustili Pi Džej Doužer, Frenk Kaminski, Džejms Naneli i Ognjen Jaramaz. Ovi odlasci će svakako uticati na sastav tima u narednoj sezoni i postavlja se pitanje kako će Partizan popuniti nastale praznine u timu.

Savo Drezgić se posebno istakao na „Adidas Next Gen“ turniru, gde je beležio impresivne brojke od 19.3 poena, 7.8 skokova i 5.3 asistencije. Njegovo umeće na terenu privuklo je pažnju ljubitelja košarke i istaklo ga kao talentovanog mladog igrača sa velikim potencijalom.

U međuvremenu, crno-beli su pokazali interesovanje za košarkaša Fenerbahčea, Džonatana Motlija, kao i Čimu Monekea, koga odavno žele u svojim redovima.

BONUS VIDEOОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *