UPLAĆEN DŽEKPOT NA NOVAKOV RAČUN: Veliku SVOTU NOVCA OSVOJIO je titulom u Torinu!


Impresivno je Novak Đoković izgledao na Završnom mastersu u Torinu. Naročito u polufinalu i finalu gde je bio ubedljiv protiv puno mlađih tenisera.

Zasluženo je došao do titulu nakon trijumfa nad Alkarazom i Sinerom sa po laganih 2:0 u setovima, zbog čega mu sleduje i bogata premija. Đoković je za pobedu u finalu osvojio 2.201.000 dolara! Kada se tome pridoda i 2.210.500 već zarađenih u prethodnim rundama, dolazimo do ogromne cifre od više od 4.400.000 dolara samo od ovog turnira.

Što se plasmana tiče, Đoković je došao do novih 500 bodova za ATP listi, što znači da je došao do 1300 osvojenih, iz čega proizilazi i to da če imati ukupno 11.245 na narednoj ATP listi. Time će Novak Đoković samo samo uvećati svoju prednost u odnosu na rivale, ispred kojih će od sutra i zvanično biti 400. nedelju.

Ova sezona je jedna od najboljih u mom životu. Kruna je svakako pobeda ovde u Torinu protiv lokalnog heroja Janika Sinera. Igrao je fenomenalan tenis ove nedelje. Fenomenalan je. Veliki izazovi bili su ispred mene u prethodna dva dana. Pobedio sam dvojicu najboljih tenisera trenutno, pored mene i Medvedeva. Moram sam da pojačam ritam protiv njih, a ne da čekam da mi predaju pobedu. Danas sam odigrao taktički drugačije u odnosu na prvi meč sa Sinerom – prve su Novakove reči nakon pobede u finalu.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *