UŽASNA VEST! Srpski teniser SLOMIO PRST! Sleduje mu DUŽA PAUZA!

[ad_1]

Filip Krajinović, srpski teniser koji je nedavno krenuo da brusi formu na manjim turnirima, suočio se sa novim izazovom. Naime, nakon što se vratio na teren i odigrao nekoliko mečeva, Krajinović je saopštio putem društvenih mreža da je slučajnim padom slomio mali prst na desnoj ruci. Ova povreda zahtevaće od njega da napravi pauzu od nekoliko nedelja kako bi se potpuno oporavio.

Nakon duge pauze, Filip Krajinović se vratio na teren i odigrao nekoliko turnira, ali mu se sreća nije osmehnula. Poslednji meč odigrao je na čelendžeru u Italiji 29. marta, gde je poražen od Federika Čorije rezultatom 2:1. Ovaj neuspeh dodatno je obeležen njegovom novom povredom, koja će ga udaljiti od teniskih terena u narednom periodu.

Filip Krajinović trenutno zauzima 426. mesto na ATP listi, dok mu je najbolji renking bio 26. mesto. Ovaj talentovani teniser ima bogatu karijeru iza sebe, a njegov povratak na teren bio je praćen velikom pažnjom javnosti. Međutim, ova povreda prsta donosi nove izazove za Krajinovića, koji će morati da se bori kako bi se što pre oporavio i vratio na teren.

Filip Krajinović je suočen sa novim izazovom u svojoj teniskoj karijeri, ali njegova upornost i predanost sportu sigurno će mu pomoći da prevaziđe i ovu prepreku. Svi ljubitelji tenisa širom sveta prate njegov oporavak i sa nestrpljenjem očekuju njegov ponovni povratak na teren.

BONUS VIDEO

 [ad_2]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *