VIŠE OD 40 GODINA JE PUŠAČ: Paspalj nedavno priznao da je BESAN NA SEBE jer ne može da ostavi cigarete!


Košarkašku javnost zatekla je, posle smrti Dejana Milojevića, još jedna tužna vest. Naš legendarni košarkaš Žarko Paspalj završio je u bolnici, gde mu je hitno operisano srce.

Tim povodom, portal Republika.rs kontaktirao je iskusnog kardiologa doktora Miljka Ristića, koji je istakao da ne zna šta je konkretan razlog za novo Paspaljevo pogoršanje stanja, ali navodi da je opcija nikotinska zavisnost.

Upravo o tome, govorio je i sam Paspalj pre nekoliko meseci.

Što se tiče ove terapije sa lekovima, tu sam odličan. Što se tiče cigara, nikako, i to će verovatno biti stavka koja će, htela ili ne htela, morati da se rešava u nekom budućem vremenu. Sad opet moji prijatelji, koji bi ovo slušali, umrli bi od smeha, pošto pričam već deset godina i nikako da se rešim. Svestan sam da cigarete nanose štetu mom zdravlju i besan sam na sebe jer ne mogu da ih ostavim – rekao je tada Žarko za „RTS“.

Foto: Starsport

Žarko Paspalj

Objasnio je da je mnogo duže pušač neko što je bio sportista, te da je taj porok bio prisutan i dok je bio u profesionalnim vodama.

Počeo sam da pušim sa nekih 13 i po, 14 godina, mnogo pre nego što sam ušao u bilo kakve ozbiljne sportske vode i verovatno sam čovek koji je išao na sve moguće metode, od hipnoza, sve živo. To već prelazi u jednu određenu šalu i te šale se, što kažu, pripovedaju – dodao je Paspalj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEOОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *