Власник Финикс санса се сукобио са Јокићем ком сада прети суспензија


Никола Јокић је поред рекордних 53 поена у поразу Денвера од Финикса привукао пажњу на себе и одгуривањем власника Финикс санса након ког му сада прети и суспензија.

<!—->Јокић је на два и по минута до полувремена ушао у сукоб са власником Финикс санса Метом Ишбијом који је седео у првом реду и није хтео да му да лопту.

<!—->Центар Србије је покушао да узме лопту и настави игру, али је власик франшизе из Аризоне,прво држао лопту а потом је и бацио, ово је испровоцирало Николу да лактом одгурне Ишбију који је то искористио да драматично падне на столицу.

Кошаркаш Денвера је после меча изјавио да му је судија дао техничку уз објашњење да је Јокић одгурнуо навијача.

<!—->“Рекао ми је да сам одгурнуо навијача, али он је први ставио руку на мене, мислио сам да лига треба да заштити играче, али можда нисам у праву“, изјавио је Јокић и рекао да зна да је одгурнуо власника Санса, али је он у том тренутку обичан навијач јер седи и гледа утакмицу.

У правилима лиге јасно стоји да ће сваки улазак кошаркаша у трибине изузев ради активног наставка игре бити кажњен искључењем са утакмице.

Центар репрезнетације Србије на мечу је прошао само са техничком, али НБА лига има право да Јокића суспендује за наредну утакмицу, оно што Јокићу не иде на руку је то што је одгурнуо власника клуба.

Потенцијална суспензија би била велики пех за Денвер који под тим околностима не би имао никакве шансе у мечу пет који игра на домаћем паркету.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *